ΑΓΓΛΙΑ

Επίθεση οπαδού στον Λάμπαρντ

Επίθεση οπαδού στον Λάμπαρντ
Επίθεσησελαμπαρντ

Επίθεση από έναν οπαδό της Τότεναμ ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει, δέχτηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Τότεναμ με 2-1 στο "Γουάιτ Χαρτ Λεϊν"

Ο άγγλος μέσος πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο οπαδός τον οποίο συνέλαβε στην συνέχεια η δύναμη ασφαλείας του γηπέδου. Εκπρόσωπος της Τότεναμ μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό είπε:
"Δύο άνθρωποι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια συνελλήφθησαν. Ο δεύτερος στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες ήταν οπαδος της Τσέλσι".

Ο προπονητής των "μπλε" Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των παικτών λέγοντας:"Ο Φρανκ μου είπε ότι ο άνθρωπος τρελάθηκε και ήρθε από το πουθενά.

Τρεις ή τέσσερις άλλοι έπρεπε να τον πιάσουν πριν από την δύναμη ασφαλείας. Ίσως οι άνθρωποι της ασφάλειας να κοιμήθηκαν λίγο.

Πρέπει να προσέχουν περισσότερο στο μέλλον". Θέση πήρε και ο τεχνικός της Τότεναμ, Μάρτιν Γιολ αναφέροντας :"Δεν είναι κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ