CHAMPIONS LEAGUE

Επίθεση με σπρέι πιπεριού στους stewards απ' τους οπαδούς της Λέγκια

Επίθεση με σπρέι πιπεριού στους stewards απ' τους οπαδούς της Λέγκια

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Λέγκιας Βαρσοβίας με την Ντόρτμουντ, οι οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου με σπρέι πιπεριού! (VIDEOS)

Άσχημες εικόνες στο "Polish Army Stadium" της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Λέγκια και της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Λέγκια επιτέθηκαν στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίοι "απάντησαν" με σπρέι πιπεριού. Όμως, οι Πολωνοί χούλιγκαν κατάφεραν να αποσπάσουν τα σπρέι πάνω στη "μάχη", με την κατάσταση να ξεφεύγει απ' τον έλεγχο.

Δείτε το VIDEO:

H συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αντιστρόφως ανάλογη της εξαιρετικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μ' ένα τεράστιο και εντυπωσιακό κορέο να καλύπτει το ένα πέταλο του γηπέδου.

"Guess who's back", ανέφερε το μήνυμα των Πολωνών που είχε αποδέκτη την UEFA, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε αποκλείσει τη Λέγκια αποκλείσει εξαιτίας χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα στα πλέι οφ του Champions League με τη Σέλτικ.

Επίθεση με σπρέι πιπεριού στους stewards απ' τους οπαδούς της Λέγκια
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ