ΑΡΣΕΝΑΛ

Επίθεση κατά του "ναζιστή" γιου του Λέμαν!

Επίθεση κατά του "ναζιστή" γιου του Λέμαν!
λεμαν

Ο Γενς Λέμαν κατήγγειλε ότι σε αγώνα σχολικού αγώνα ράγκμπι, παίκτης από την αντίπαλη ομάδα αποκάλεσε το γιο του... "βρωμόγερμανο ναζί"!

Και αυτό γιατί πέρα από το γεγονός πως ο Μανουέλ Αλμούνια τον έχει εκτοπίσει για τα καλά από τη θέση του βασικού γκολκίπερ της Άρσεναλ, έξι μάλιστα μήνες πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Euro 2008, ο ίδιος καταγγέλει προπηλακισμό κατά του μικρού γιου του!
"Πιστεύω ότι οι προκαταλήψεις δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν. Πριν λίγες ημέρες, αποκάλεσε το γιο μου "βρωμόγερμανο ναζί" ένα αγόρα από μία αντίπαλη ομάδα, κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα ράγκμπι.

Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ", τόνισε ο Λέμαν, ο οποίος επιτέθηκε για μία ακόμη φορά κατά μερίδας Τύπου, υποστηρίζοντας πως απολαμβάνουν το γεγονός πως βρίσκεται εκτός των αγωνιστικών πλάνων του Βενγκέρ για τον καταρτισμό της 11αδας.

"Πιστεύω ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι χαίρονται όταν δεν παίζω. Τότε μπορούν να με λοιδωρήσουν. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Χωρίς τις κακές στιγμές δεν θα έχουν αξία οι καλές".

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 38χρονου γκολκίπερ έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες από την πατρίδα του, με την τελευταία να είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ (ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν), η οποία αναζητεί γκολκίπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βάϊντερφελερ, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.






TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ