ΑΡΣΕΝΑΛ

Οργισμένος ο Λέμαν

Οργισμένος ο Λέμαν
λεμαν

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετωπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ την παρουσία του Γιενς Λέμαν, σύμφωνα με δηλώσεις του Γερμανού τερματοφύλακα

" Ο προπονητής μου είπε ότι κρίνει διαφορετικά την αξία μου σε σύγκριση με τον Αλμούνια. Αυτό ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμένα. Αυτό με έχει κάνει να σκέφτομαι την θέση μου στην ομάδα. Πρέπει να αναρωτηθώ ποια είναι η ρεαλιστική και πιθανή θέση μου στην Άρσεναλ. Όταν ο Βενγκέρ λέει κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για εμένα να να επιστρέψω ως βασικός στην ομάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Όταν δεν παίζω είναι οργισμένος και σφίγγω την γροθιά στην τσέπη μου", ήταν τα λόγια του Λέμαν για τον παραγκωνισμό του από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Η αδιαφορία του Βενγκέρ προς το πρόσωπο του Λέμαν αυξάνει τις πιθανότητες για τον πρώην διεθνή να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα τον ερχόμενο Γενάρη. Πολλές γερμανικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως η Βόλφσμπουργκ, αλλά και από την Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λέμαν ελπίζει ακόμα ότι σε περίπτωση που αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα τον εμπιστεύτει ως βασικό, θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Γιοακίμ Λεβ για τα τελικά του EURO 2008 το ερχόμενο καλοκαίρι.



TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ