ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με διπλή και... Νέους στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή με διπλή και... Νέους στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ενώ ο Γιάννης Αναστασίου κάλεσε και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων.

Με άγριες διαθέσεις περίμενε τους παίκτες του μετά το ρεπό της Τρίτης ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός είχε βάλει στο πρόγραμμα διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, για την έναρξη της προετοιμασίας των πράσινων ενόψει του ματς με τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο.

Ο 40χρονος προπονητής κάλεσε μάλιστα και στις δυο προπονήσεις και τρεις παίκτες από την ομάδα των Νέων που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αναστασόπουλο, Δώνη και Μπαλμπόα να προπονούνται μαζί με την πρώτη ομάδα καλύπτοντας κάποια κενά.

Το πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση ασκήσεις τακτικής ανά θέση και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Συγκεκριμένα στην αμυντική λειτουργία οι πράσινοι δούλεψαν με τον Στιβ Ρούτερ. Την ίδια ώρα οι μέσοι έκαναν ασκήσεις με πάσες υπό τις οδηγίες του Αναστασίου ενώ οι επιθετικοί εξασκήθηκαν στα τελειώματα με τον Γιάννη Βονόρτα.

Οι γκολκίπερ ακολούθησαν αρχικά το δικό τους πρόγραμμα και εν συνεχεία μπήκαν στην άσκηση με τα τελειώματα των φάσεων.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής με παιγνιώδη μορφή και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε τέσσερις εστίες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαϊράμι, Αποστολόπουλος και Φιγκερόα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της Τετάρτης δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το επερχόμενο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που αναμένεται να γίνει στις επόμενες μέρες και φυσικά πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ