ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστρέφουν τα χαμόγελα

Επιστρέφουν τα χαμόγελα
Ομάδα στο ματς με Λάρισα

Επιτέλους χαμογελά ο Πάουλο Κάμπος βλέποντας ετοιμοπόλεμους τους Τσέζαρεκ, Καρντόσο, Καλί, Κουσκουνά, Ζεάν και Φλάβιο

Ο βαθμός ετοιμότητας τους θα φανεί στο φιλικό που έχει κλείσει ο Αστέρας με τον Ηλυσιακό την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα. Εκεί είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν και οι Ζεάν και Φλάβιο που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Στα αγωνιστικά, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για την πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ σε φιλικό παιχνίδι, με τον Κροάτη επιθετικό να δείχνει πώς αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Χαμόγελα επικρατούν και για τους Καρντόσο (που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο φιλικά παιχνίδια), Καλί και Κουσκουνά που έπαιξαν εναντίον του Πανηλειακού, που έδειξαν πώς μπαίνουν σε πιο εντατικούς ρυθμούς, με τον 19χρονο επιθετικό μάλιστα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλύτερα πάνε οι δύο Βραζιλιάνοι Ζεάν και Φλάβιο, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Εξάλλου χθες, επτά παίκτες της ομάδας εξετάστηκαν από το ΕΣΚΑΝ περνώντας από αντι-ντόπιγκ κοντρόλ. Αυτοί οι επτά ήταν οι Τσέζαρεκ, Μαρτίνα, Μασάρα, Ματσάντο, Καλί, Ζουντί, Οφρυδόπουλος.






TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ