ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στη διοίκηση το θέμα Μασάντο

Στη διοίκηση το θέμα Μασάντο
Μασάντο -επεισόδια στο τουρνουά αλληλεγγύης-

Φανερά ενοχλημένη είναι η διοίκηση του Αστέρα με τη συμπεριφορά του Μασάντο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Πέρα όμως από τη στάση του ποδοσφαιριστή, ο Αστέρας πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Πανηλειακό κατακτώντας την άτυπη τρίτη θέση του τουρνουά αλληλεγγύης. Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων, αλλά είχε ένανα πρωταγωνιστή που διασκέδασε τις εντυπώσεις της συνολικά μέτριας εικόνας της ομάδας.
Ο Ζούντι πέτυχε ένα όμορφο γκολ, ενώ δημιούργησε το δεύτερο για τον Αστέρα, στις δύο μοναδικές φάσεις που κατέληξαν σε γκολ. Στο 25', ο Ζούντι έπιασε στιν ύπνο την άμυνα του Πανηλειακού και στην αντεπίθεση πλάσαρε ιδανικά τον Καπετανάκη για το 1-0.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος που έκανε τη σέντρα από αριστερά για να στείλειε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ ο Κουσκουνάς.

Η σύνθεση του Αστέρα:

Αμπάρης (71' Λυμπερόπουλος), Τροΐρης, Οφρυδόπουλος, Χατζόπουλος, Μαρτίνα, Καρντόζο, Μασάντο, Αποστολίδης (70' Καλί), Μπολμποτσάν, Ζουντί, Τσέζαρεκ (57' Κουσκουνάς).

Η ομάδα επέστρεψε στη βάση της και σήμερα ή αύριο αναμένεται η απόφαση για το αν και τι είδους ποινή θα επιβληθεί στον Μασάντο για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Δηλώσεις για το τουρνουά έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος:

"Πιστεύω ότι το τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, δύο της Σούπερ Λίγκα, του Αστέρα και του Ατρόμητου και δύο ιστορικών, της Παναχαικής και του Πανηλειακού στον Πύργο έχει τεράστια σημασία, καθώς εκτός του αγωνιστικού μέρους έχει την πρόθεση να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν τις προηγούμενες ημέρες από τις πυρκαγιές.

Ο σκοπός των παιχνιδιών είναι ιερός και θέλω να πιστεύω πώς τέτοιες ενέργειες προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, γιατί δείχνουν την κοινωνική του ευαισθησία για τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή γενικότερα".





Παναγιώτης Τζαναβάρας (συνεργάτης Πάουλο Κάμπος στο προπονητικό τημ): "Δεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά, με σκεπτικό να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς τους ανθρώπους που επλήγησαν. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς θα τους δώσουμε μία μικρή ελπίδα μέσα από αυτή την προσπάθεια"


Ηλίας Ιωάννου (ποδοσφαιριστής Αστέρα Τρίπολης): "Από τη δική μας πλευρά συμβάλλουμε στον αγώνα που δίνεται μετά το κακό που χτύπησε όλη την Πελοπόννησο. Θέλουμε να βοηθήσουμε τις περιοχές και τους ανθρώπους που επλήγησαν και τους ανθρώπους και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί"












TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ