Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σεγκούρα

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σεγκούρα
Σεγκουρα

Ο Χοσέ Σεγκούρα επιστρέφει στην Ελλάδα όχι ως τεχνικός ομάδας αλλά ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Λίβερπουλ

Ο λόγος της επίσκεψης αφορά την συμμετοχή της Λίβερπουλ στο 2ο διεθνές τουρνουά Summer Cup για ποδοσφαιριστές κάτω των 15 ετών, που θα διεξαχθεί στη Μύκονο από αύριο μέχρι της 24 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της εταιρείας The Football Team και του δήμου Μυκόνου.
Εκτός από την Λίβερπουλ συμμετοχή στο τουρνουά θα έχει και η Λιόν. Από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αποτελούν τα μεγάλα ονόματα. Το τουρνουά συμπληρώνουν οι ομάδες ΑΟ Μυκόνου, Χαϊδάρι, Αριστέα Άργους, ΓΟ Μεσολογγίου, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και τον Άρη Αμφιάλης.

Άγιος Ιερόθεος

Πέντε παίκτες κάτω των 19 ετών αλλά και τον προβιβασμό παικτών που προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας πρόσθεσε ο Άγιος Ιερόθεος. Ανακοινώθηκαν οι Κώστας Μπάγιας, Μάριος Πλάκας, Γιάννης Μάδης, Βασίλης Μάδης και Κώστας Μήτσης. Οι τρεις παίκτες που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα είναι οι Τσούδης, Παπαχρήστου, Κεραμείδας.

Θεμιστοκλής

Με την ομάδα Νέων θα αγωνίζεται ο Θεμιστοκλής τη νέα σεζόν. Απόφαση που πήραν οι διοικούντες, από την στιγμή που οι συγχωνεύσεις των ομάδων τείνουν προς απαγόρευση.








TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ