ΒΕΡΟΙΑ

Επιστρέφει στην Αυστραλία ο Άντονις

Επιστρέφει στην Αυστραλία ο Άντονις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσιεύματα από την Αυστραλία θέλουν τον 23χρονο μέσο, Τέρι Άντονις, να αφήνει τη Βέροια και τον ΠΑΟΚ για τους Western Sydney Wanderers.

Ο Τέρι Άντονις είχε έρθει πέρσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τις συστάσεις ενός σπουδαίου ταλέντου να τον συνοδεύουν και τον Φρανκ Άρνεσεν να πείθει τον Σαββίδη ότι πρέπει να καταβάλει 500.000 ευρώ στη Σίδνεϋ (Sidney FC) για να τον αποκτήσει, όπως και έγινε.

Ο 23χρονος μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έπαιξε μόλις 7 παιχνίδια πέρσι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και φέτος πήγε δανεικός στη Βέροια, όπου κατέγραψε μόλις μία... δίλεπτη συμμετοχή κόντρα στον Ατρόμητο.

Το τελευταίο διάστημα ήταν τραυματίας και βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας θεραπεία υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες από την Αυστραλία, όμως, τον θέλουν να επιστρέφει στη χώρα που μεγάλωσε αυτή τη φορά για λογαριασμό των Γουέστερν Σίδνεϋ Γουόντερερς (Western Sydney Wanderers) και μάλιστα θα είναι παρών στο ντέρμπι με την παλιά του ομάδα στις 14 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το αν πρόκειται για πώληση ή δανεισμό από πλευράς ΠΑΟΚ δεν δίνονται προφανώς, όμως, μέσα στην ημέρα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επενδύει σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ
Ο Vieirinha δεν είναι αγνώμων
Η τιμή πώλησης Πεντρίνιο στο 1.000.000 ευρώ
Αυτά δίνει σε Λάμπρου και Ηρακλή ο ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ