ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιστρέφει στη Βερόνα ο Ταχτσίδης

Επιστρέφει στη Βερόνα ο Ταχτσίδης

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επιστρέφει στην Ελλάς Βερόνα και η ελληνική παροικία μεγαλώνει, μιας και θα γίνει συμπαίκτης με τους Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Η Ελλάς Βερόνα... σέβεται την ελληνικότητά της και προσθέτει στο δυναμικό της τον 23χρονο άσο, έχοντας ήδη και τους Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Απομένουν οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας, με τον διεθνή αμυντικό μέσο να γυρίζει στην ομάδα που μέτρησε 39 συμμετοχές και τρία γκολ την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Ο νεαρός παίζει στην Ιταλία από το 2010, όταν και τον αγόρασε η Τζένοα, έκτοτε υπήρξαν και άλλοι σταθμοί στην καριέρα του στην γειτονική χώρα, για να φορέσει και πάλι την φανέλα της Βερόνα, μεγαλώνοντας την ελληνική παροικία στην ομάδα.

Για τον Ταχτσίδη κινήθηκε και ο Ζντένεκ Ζέμαν, ώστε να τον φέρει στην Κάλιαρι, εντούτοις η επιθυμία του ποδοσφαιριστή δεν είναι η ίδια με τους Τσέχου προπονητή και προτίμησε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Μαντορλίνι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ