ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει ο Γιούρκας;

Επιστρέφει ο Γιούρκας;
σειταριδης

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν από την στιγμή που βγήκε η ειδήση ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προχωρήσει σε αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι και ακούστηκε το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη

Ο Έλληνας διεθνής είναι στους παίκτες υπό παραχώρηση, σύμφωνα με τα Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης και τον Παναθηναϊκό πρόθυμο να καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη.
Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο μία προσέγγιση είναι πολύ πιθανή στο άμεσο μέλλον. Το συμβόλαιο του Σεϊταρίδη λήγει το 2010 και μπορεί να μείνει ελεύθερος αν το επιθυμεί εξαγοράζοντας τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του παίκτη για επιστροφή στους "πράσινους", καθώς πριν λίγο καιρό με δηλώσεις του δεν έδειχνε ζεστός για να ενταχθεί στην ομάδα που τον ανέδειξε. Το όνομα του Γιούρκα είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και την περσινή σεζόν, ο τραυματισμός του όμως υποχρέωσε την διοίκηση της ομάδας να αλλάξει πλάνα και να μην καταθέσει πρόταση.

Φιλολογικό ενδιαφέρον έχουν δείξει και ιταλικοί σύλλογοι χωρίς και σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Ο Γιούρκας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αμείβεται με 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ζητάει ο Ισπανικός σύλλογος για να τον παραχωρήσει.

Πολλά τα προβλήματα Τεν Κάτε ενόψει Θρασύβουλου



Με πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή (19:00, Novasports) ο Παναθηναϊκός στην Φυλή κόντρα στον ουραγό Θρασύβουλο. Ο Τεν Κάτε είδε και στην προπόνηση της Παρασκευής να μην είναι έτοιμα αρκετά πρωτοκλασσάτα ονόματα της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρουκάβινα, Νίνης (προληπτικά), Λεοντίου, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Καραγκούνης, Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο και Μάντζιος. Ο Ίβανσιτς δεν πήρε μέρος στη προπόνηση λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ταξίδι... το Σ/Κ για μεταγραφικούς στόχους

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος αλλά και τις εξελίξεις στο γηπεδικό να προβληματίζουν στο προσκήνιο είναι και θέματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με το τμήμα σκάουτινγκ ήδη να έχει ξεκινήσει την "δουλειά" του.

Εκτός από τους Ρότσα και Βαζέχα που είναι έτοιμοι με τις βαλίτσες ανα χείρας, το Σάββατο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου, αναμένεται να μεταβεί σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης (ίσως συναντήσει και κάποιον άλλον σκέουτερ εκεί) για να τεστάρει παίκτη που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει κάτι σε ότι αφορά το όνομα ή την θέση που θ' αγωνίζεται ο εν λόγο παίκτης που θα δεί ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού".





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ