ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη σε... ακαδημίες και Λεωφόρο

Επίσκεψη σε... ακαδημίες και Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Οι Γιάννης Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος είχαν μια πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των ακαδημιών ενώ εν συνεχεία επισκέφθηκαν την έδρα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Στην διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε αρκετά για την ακαδημία του Παναθηναϊκού και τη συνεργασία της πρώτης ομάδας με τα τμήματα υποδομής των πράσινων.

Λίγη ώρα αργότερα μετά ήρθε να αποδείξει ότι όσα έλεγε δεν ήταν λόγια του αέρα. Έτσι μαζί με τους συνεργάτες του έφυγε από το ξενοδοχείο της πρώτης ομάδας και επισκέφθηκε τα γραφεία των τμημάτων υποδομής όπου έγιναν οι πρώτες συστάσεις ανάμεσα στα μέλη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας και σε αυτούς των ακαδημιών.

Η συνάντηση δεν κράτησε για πολύ αλλά για λίγα λεπτά και έτσι αρκέστηκαν στις τυπικές χαιρετούρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επιστροφή των Ρούτερ και Φος στην Παιανία.

Λίγη ώρα αργότερα ο Αναστασίου με τους συνεργάτες του βρέθηκαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και οι τρεις ήθελαν να δουν το γήπεδο όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν το Τριφύλλι και παράλληλα μπόρεσαν να τσεκάρουν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και να δουν κάποια από τα έργα που λαμβάνουν χώρα στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος είδαν τον αγωνιστικό χώρο και ενημερώθηκαν ότι οι διαστάσεις του είναι 105 X 68 με τον Άγγλο προπονητή να λέει πως στην Αγγλία τα γήπεδα είναι λίγο μεγαλύτερα αλλά να τονίζει ότι αυτές είναι οι διαστάσεις που ορίζει η ΟΥΕΦΑ και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τόσο ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού όμως όσο και οι συνεργάτες του εντυπωσιάστηκαν από την Λεωφόρο και το γεγονός ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ δυνατή έδρα για την ομάδα του Τριφυλλιού την νέα σεζόν ενώ εν συνεχεία περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ