ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημη πρόταση της Μάλαγα για Τζεμπούρ

Επίσημη πρόταση της Μάλαγα για Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας της Μάλαγα "opinion de Malaga" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάλαγα για να αποκτήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ. 1.500.000 ευρώ δίνει η ισπανική ομάδα για το "deal".

Ο Ολυμπιακός αξιώνει με 2.000.000 ευρώ την παραχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, όμως η Μάλαγα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει στους Πειραιώτες 1.500.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την "opiniondeMalaga", τοπική ισπανική ιστοσελίδα, η ομάδα της Μάλαγα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού, Ραφίκ Τζεμπούρ, καταθέτοντας πρόταση στον Ολυμπιακό που φτάνει το 1.500.000 ευρώ ώστε να γίνει το "deal". Το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή, σκέψη που συζητήθηκε, απορρίφθηκε.

Ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας, Μπέρντ Σούστερ θέλει πολύ να ενσωματώσει στην ομάδα του τον Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς θεωρεί πως ταιριάζει απόλυτα με το στυλ που θέλει να περάσει φέτος στην ομάδα του.

Έπειτα και την καλή σεζόν που πραγματοποίησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Super League, έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές ομάδες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ