ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Τόρες

Στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Τόρες

Ο Μιγκέλ Τόρες έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Χαβιέρ Σαβιόλα, γίνεται άμεσα πράξη. Ο Μιγκέλ Τόρες βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Πειραιώτες ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Χετάφε για την απόκτηση του παίκτη. ''Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων ωρών'', τονίζεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Πράγματι επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο 27άχρονος αμυντικός μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα. Θα ακολουθήσουν οι τυπικές ιατρικές εξετάσεις για να πέσουν στη συνέχεια και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Μιγκέλ Τόρες με τον Ολυμπιακό.

Προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και κυρίως σε αυτή του αριστερού μπακ. Αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού που "φώναζαν" στα φιλικά ότι χρειάζονταν ενίσχυση.

Σε ότι αφορά την απόκτηση αμυντικού μέσου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το "ψάξιμο" και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών δίχως όμως να βιάζεται. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους για να φέρουν στην ομάδα έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ