ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια ανάσα από τον Τόρες

Μια ανάσα από τον Τόρες

Μια ανάσα από την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού μπακ Μιγκέλ Τόρες είναι ο Ολυμπιακός. Συνεχίζεται το "ψάξιμο" για αμυντικό χαφ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Χετάφε για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.

Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και λυρίως αυτή του αριστερού μπακ και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον σύλλογο.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων ωρών, καθώς οι επαφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χετάφε είναι σε πολύ προχωρημένο σημείο.

Υπάρχουν μάλιστα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα σύντομα (σ.σ. ακόμη και σήμερα Πέμπτη 8/8) προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Σε ότι αφορά την απόκτηση αμυντικού μέσου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το "ψάξιμο" και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών δίχως όμως να βιάζεται.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους και φέρουν στην ομάδα έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ