ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Έπίσημα τέλος ο Κεχαγιάς

Έπίσημα τέλος ο Κεχαγιάς
κεχαγιας

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του Νίκου Κεχαγιά με τον Θρασύβουλο, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον 40χρονο τεχνικό

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοίκησης που είχαν θέσει υψηλότερους στόχους στην αρχή της σεζόν και όχι την παρουσία της ομάδας σε ρόλο κομπάρσου, παραμένοντας μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής στις τελευταίες θέσης της κατάταξης.
Οι αγωνιστικές εκλάμψεις της ομάδας με αποκορύφωμα την πρόκριση στο κύπελλο hellas online επί της ΑΕΚ, δεν κατάφεραν να εδραιώσουν την θέση του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο του Θρασύβουλου.

Το ματς απέναντι στον Ιωνικό, την μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν είχε νίκη ήταν σαν τελικός για τον πρώην τεχνικό Θρασύβουλου. Η ήττα ξεχείλισε το ποτήρι και η αποπομπή του από τον πάγκο ήταν φυσικό επακόλουθο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: " Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά. Τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παρελθόν αποτελεί και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο. Χρεη προπονητή προσωρινά αναλαμβάνει ο Ιωάννης Σερέπας".




TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ