ΠΑΟΚ

Επιμένει σε Αποστολόπουλο

Επιμένει σε Αποστολόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι δούλεψε για δεύτερη μέρα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που σκέφτεται να παρατάξει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο επιλέγοντας τον Αποστολόπουλο αντί του Σνάουτσνερ

Με τα προβλήματα τραυματισμών να έχουν πλέον σχεδόν (Έτο) εκμηδενιστεί, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος των προπονήσεων στο σημαντικό, από κάθε άποψη, παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (8/4).

Ο Λάσλο Μπόλονι επέμεινε για δεύτερη μέρα σε σχήμα με Λίνο-Σταφυλίδη στα αριστερά, Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου και Αποστολόπουλο στα δεξιά παρότι ο Σνάουτσνερ είναι έτοιμος και προέρχεται από καλή εμφάνιση.

Συνοπτικά, η ενδεκάδα που δοκίμασε ήταν με Αποστολόπουλο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη στην άμυνα, τους Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη στα χαφ και τους Λίνο, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην τριάδα της επίθεσης, ενώ προβάδισμα για τη θέση Νο1 έχει ο Χαλκιάς.

Ο μόνος που δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στα πλάνα του Μπόλονι είναι ο Έτο, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σήμερα έβγαλε μέρος της προπόνησης, μιας και αύριο τον περιμένει πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ