GREXIT

Επικοινωνία και διευκρινίσεις Πολιτείας - UEFA

Επικοινωνία και διευκρινίσεις Πολιτείας - UEFA
Κοντονής Ινφαντίνο INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου, υπήρξε επικοινωνία του κ. Περράκη με την πλευρά της UEFA, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και τονίζουν πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα.

"Συναγερμός" σήμανε στην πλευρά της Κυβέρνησης μετά την επιστολή της UEFA προς την ΕΠΟ, στην οποία τονίζεται πως έχει ενημερωθεί για αλλαγές στο νομοσχέδιο και πως δεν πρόκειται να δεχτεί καμία διαφοροποίηση στο τελικό σχέδιο νόμου, το οποίο ψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν στο Υπουργείο, υπήρξε επικοινωνία του νομικού συμβούλου του κ. Κοντονή, Παναγιώτη Περράκη, με ανθρώπους της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και να τονιστεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι οι αλλαγές που έγιναν σε δυο σημεία, δεν αλλάζουν σε τίποτα την ουσία των άρθρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την πλευρά του Υπουργείου, μεταφράστηκαν τα δυο επίμαχα σημεία στους αξιωματούχους της UEFA και τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσο για την ανακοίνωση, αυτή βγήκε ύστερα από ενημέρωση που υπήρξε από την ΕΠΟ ότι έγιναν αλλαγές στο νομοσχέδιο και γι' αυτό υπήρξε το προειδοποιητικό μήνυμα.

Όπως και να 'χει, το θέμα είναι η UEFA να λάβει εγγράφως και μεταφρασμένο το νομοσχέδιο με όποιες αλλαγές έχει, να ανάψει το "πράσινο φως" και να κυλήσουν όλα ομαλά. Αν δεν συμβεί αυτό, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το τι θα ψηφίσουν κατ' άρθρο τα Κόμματα, ακόμα και εκείνα που ψήφισαν επί της αρχής το σχέδιο νόμου. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ