ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιχείρησε το δανεισμό του Νιανγκ ο Στραματσόνι

Επιχείρησε το δανεισμό του Νιανγκ ο Στραματσόνι

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι επιχείρησε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το δανεισμό του 21χρονου Γάλλου επιθετικού, Εμπαγιέ Νιανγκ, ο οποίος ανήκει στη Μίλαν. (VIDEO)

Η δραστηριότητα του Αντρέα Στραματσόνι στην Ιταλία έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες, εάν ληφθούν υπόψη οι ισχυρισμοί των ιταλικών ΜΜΕ. Ο 39χρονος προπονητής φέρεται να συζητά με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και ακόμα ένα νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα!

Η έγκυρη πολιτική εφημερίδα La Stampa υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της, ότι ο Στραματσόνι ήθελε τον Εμπαγιέ Νιανγκ στον Παναθηναϊκό, αλλά ο 21χρονος επιθετικός φέρεται να προτιμά την παραμονή του στη Μίλαν!

Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός μετρά 6 συμμετοχές στη Serie A με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έχει άλλες 2 συμμετοχές στο Κόπα Ιτάλια με άλλα 2 γκολ. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα και ο Στραματσόνι τον θεωρεί εξαιρετική επιλογή για τη Superleague.

Εξυπακούεται πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει τον Εμπαγιέ Νιανγκ μόνο με τη μορφή δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο. Όμως, ο Γάλλος έχει διαμηνύσει ότι θα συνεχίσει στο Σαν Σίρο και δεν σκοπεύει να συζητήσει την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νιάνγκ γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1994 στην πόλη Μελάν της Γαλλίας, από Σενεγαλέζους γονείς. Χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια, ενώ αγωνίζεται με άνεση στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Δείτε τον Νιάνγκ σε βίντεο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ