ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επέστρεψε ο Μαργαρίτης

Επέστρεψε ο Μαργαρίτης
μαργαριτης

Σε γνώριμα εδάφη επέστρεψε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος για τους επόμενους έξι μήνες θα φοράει και πάλι τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με μορφή δανεισμού και μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Να θυμίσουμε, ότι ο Μαργαρίτης -που είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων- πήρε μεταγραφή από τον Αγροτικό Αστέρα το καλοκαίρι και ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ένα εικοσιτετράωρο μετά την ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας, οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν στο γήπεδο για ξεκινήσουν απευθείας την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ουραγό του Πρωταθλήματος, το Αιγάλεω (Κυριακή 17/01 στις 15:00).

Παρά τη δικαιολογημένη πίκρα, αφού ο Αγροτικός Αστέρας θα μπορούσε να φύγει από την Καρδίτσα με τους τρεις βαθμούς της νίκης, υπήρχε διάχυτη ικανοποίηση στο προποντικό τιμ για την απόδοση της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων.

Για ακόμη μία ημέρα Κούτσης, Τσουκαλίδης και Μπεκιάρης έκαναν ατομικό, αναμένεται όμως μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να ενσωματωθούν με την ομάδα. Ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να μη δώσει το καθιερωμένο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του αυτήν την εβδομάδα και έτσι για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί μία απογευματινή προπόνηση.




TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ