ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπεσαν οι υπογραφές για την άδεια

Έπεσαν οι υπογραφές για την άδεια
Ανχελέρι

Την άλλη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Ανχελέρι. Έπεσαν οι υπογραφές για την άδεια

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, καθώς την Πέμπτη το πρωί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήραν στα χέρια τους την σχετική άδεια του ΥΠΕΧΩΔΕ έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού.
Το τυπικό μέρος της διαδικασίας αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη του Πάσχα, με τον Νικίτα Κακλαμάνη να δίνει το ok για έναρξη των εργασιών, όπως και την παράδοση της άδειας στους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Λίγο μετά τα ευχάριστα νέα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε:

"Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο, ταυτόχρονα όμως είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας. Σήμερα έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατασκευή του γηπέδου.

Αναμένουμε την τυπική παράδοση της άδειας και του εργοταξίου από τον Δήμο Αθηναίων και ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες. Όσες αντιξοότητες κι αν έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε έχοντας ως σύμμαχο τόσο τη σκληρή και συνεπή δουλειά μας όσο και την στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού"



Ανχελέρι:"Με θέλουν Λάτσιο και Παναθηναϊκός"


Ο Μάρκος Ανχελέρι είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του "τριφυλλιού" όσο αφορά τους μεταγραφικούς στόχους το καλοκαιριού. Με δηλώσεις του στην SportDay ο Αργεντινός αμυντικός αποκαλύπτει πως μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τι συμβαίνει με την μεταγραφή σου;

" Με θέλουν η Λάτσιο και ο Παναθηναϊκός. Απ' όσο ξέρω σε μια από τις δυο ομάδες θα καταλήξω στο τέλος".

Μίλησες με άνθρωπο του Παναθηναϊκού;

" Όχι, αλλά έμαθα για το ενδιαφέρον. Τώρα τα πάντα τα χειρίζονται ο ατζέντης μου με την Εστουδιάντες. Ξέρω ότι με θέλουν και περιμένω να τελειώσουν γρήγορα όλα".

Εσύ που θες να πας;

" Δεν έχω πρόβλημα. Η Λάτσιο είναι ομάδα του Καμπιονάτο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έχει σημασία. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρω και εγώ μέρος στην απόφαση για το που θα πάω.

Δεν θα αποφασίσουν μόνοι τους η ομάδα με τον μάνατζερ μου. Αν τα βρουν οι ομάδες, εγώ πάω αμέσως στην Ελλάδα".

Θέλεις να πας στην Ελλάδα;

" Φυσικά, γιατί όχι; Είναι μια χώρα στην οποία το ποδόσφαιρο ανεβαίνει διαρκώς. Πήραν πρόσφατα το Πανευρωπαϊκό και οι ομάδες έχουν σημαντικό ρόλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην Παναθηναϊκό ξέρω ότι έπαιξαν καλοί παίκτες όπως ο Μπορέλι και ο Έκι Γκονζάλες. Δεν είναι τυχαία ομάδα, πρωταθλητισμό κάνει".

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

" Επαγγελματία. Προσέχω τη ζωή μου ώστε να παίζω πάντα σε υψηλό επίπεδο και να μην απογοητεύσω κανέναν. Ούτε τον κόσμο, ούτε τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον σύλλογο.

Νομίζω ότι τώρα πια είμαι πολύ ώριμος για να παίξω στην Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχω όπου και να πάω".


































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ