ΠΑΟΚ

Επενδυτής με τη βούλα ως τα τέλη Μαΐου

Επενδυτής με τη βούλα ως τα τέλη Μαΐου
INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει σελίδα μέσα στις επόμενες 30 μέρες μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

Οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης Βρύζα με τους υποψήφιους επενδυτές ( Σαββίδη-Καμπάνη ) για την ΠΑΕ είναι ανοιχτές και από αύριο κιόλας μπορεί να παρουσιάσουν και σημαντική εξέλιξη με το ραντεβού που έχει προγραμματιστεί με τον οικονομικό διευθυντή των επιχειρήσεων Σαββίδη.

Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή, θα ακολουθήσουν συζητήσεις και με τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της επένδυσης στην ΠΑΕ θα αρχίσει στις 14 Μαΐου όταν θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η πρόθεση των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είναι η ΑΜΚ να ανοίξει για το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος 2190 Περί Ανωνύμων Εταιριών και είναι 15 μέρες (πληροφοριακά το ανώτερο μπορεί να είναι τέσσερις μήνες).

Με απλά λόγια, λοιπόν, η αύξηση μπορεί να κλείσει στα τέλη του Μήνα και ο ΠΑΟΚ επισήμως να έχει αποκτήσει νέο επενδυτή.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει στις 14 Μαΐου να εκπροσωπηθούν τα 2/3 των μετοχών στην Γ.Σ. Σε διαφορετική περίπτωση, κάτι που θα πάει πίσω χρονικά την ολοκλήρωση της επένδυσης, θα πρέπει να γίνει επαναληπτική Γ.Σ. στις 25 Μάη με εκπροσώπηση του 1/2 των μετοχών κι αν αυτό δεν συμβεί, να συγκληθεί 2η επαναληπτική Γ.Σ. στις 5 Ιουνίου με το 1/3 των μετοχών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ