ΠΑΟΚ

Κρίσιμη Δευτέρα στις επαφές με Σαββίδη

Κρίσιμη Δευτέρα στις επαφές με Σαββίδη

Ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων Σαββίδη έφθασε στη Θεσσαλονίκη, είχε μία πρώτη επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα το πρωί αρχίζουν επίσημα οι επαφές.

Με ένα σημαντικό ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα και του νομικού και οικονομικού επιτελείου του με τον οικονομικό διευθυντή της πλευράς Σαββίδη αρχίζει η εβδομάδα στον "Δικέφαλο".

Ο απεσταλμένος της πλευράς Σαββίδη αφίχθη στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, βρέθηκε με τον νομικό εκπρόσωπο του ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Γκουροβανίδη και είχαν μία πρώτη επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Επισήμως, οι επαφές για το θέμα του δανείου των 2 εκ. ευρώ και τις επόμενες κινήσεις στο επενδυτικό ενδιαφέρον Σαββίδη αρχίζουν το πρωί της Δευτέρας. Δεν αποκλείεται το θέμα της εισροής 2 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ να τελειώσει άμεσα, αφού ήδη έχει γίνει σημαντική προεργασία πάνω στη φόρμουλα με την οποία θα δοθούν τα χρήματα. Αμέσως μετά αναμένονται επαφές και με την πλευρά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, καθώς και η έναρξη του νομικού και οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ