ΙΝΤΕΡ

Επένδυση με Σίλβα οι "νερατζούρι"

Επένδυση με Σίλβα οι "νερατζούρι"
Σίλβα-Φλουμινένσε

Ο Τιάγκο Σίλβα της Φλουμινένσε θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Ίντερ το Γενάρη, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία και την Ιταλία, η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας αναζητεί επειγόντως έναν μπακ, με δεδομένο τους πολλούς τραυματισμούς παίκτών που καλύπτουν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, με τον "εκλεκτό" να είναι ο Τιάγκο Σίλβα της Φλουμινένσε.
Ο 24χρονος άσος, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε αλλά και με αυτή της Εθνική Βραζιλίας (πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου), αποτελεί επίσης στόχο των Ρεάλ Μαδρίτης, Αμβούργου και Τότεναμ, όμως φαίνεται πως οι Μιλανέζοι βρίσκονται στην... pole position για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την 1η Ιανουαρίου.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του παίκτη, Πάουλο Τονιέτο, έχει ήδη ταξιδέψει στο Μιλάνο για να συναντηθεί με τον Μπράνκα (παράγοντας της Ίντερ) και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, με τον Τιάγκο Σίλβα να εκφράζει και αυτός με τη σειρά του την επιθυμία του να μετακομίσει σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

"Θα μπορούσα να φύγω από τον Αύγουστο, δεν το έκανα από σεβασμό προς τη Φλουμινέσε, το συμβόλαιο που είχα με την ομάδα και τους οπαδούς", δήλωσε χαρακτηριστικά.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ