ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Έπρεπε να νικήσουμε 5-1 την Κατάνια"!

Μουρίνιο: "Έπρεπε να νικήσουμε 5-1 την Κατάνια"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Αν και η Ίντερ χρειάστηκε 2 αυτογκόλ για να νικήσει την Κατάνια, ο Ζ.Μουρίνιο δήλωσε πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα και 5-1 υπέρ της ομάδας του

"Στο πρώτο ημίχρονο, όταν και οι δύο ομάδες έπαιζαν με 11 παίκτες στο γήπεδο (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 45' ο Μουντάρι, για αγκωνιά στον Τεντέσκο), παίξαμε πολύ καλά.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως η ομάδα αντέδρασε καλά και πέτυχε ένα καλό γκολ με τον Κουαρέσμα. Η Κατάνια έκανε το παιχνίδι της, αν και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ένα 3-1, 4-1 ή 5-1 για εμάς", τόνισε αμέσως μετά την πρώτη του νίκη στη Serie A ο Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε:

"Σκεφτόμουν να βάλω πιο επιθετικούς παίκτες, όπως ο Αμαντίνο Μανσίνι και ο Αντριάνο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως με την κόκκινη κάρτα αυτό δεν ήταν εφικτό.

Αυτοί είναι τρεις σημαντικοί πόντοι για εμάς, ειδικά για το γεγονός ότι ο Μαϊκόν έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι παρά το ότι επέστρεψε μόλις την Παρασκευή από τη Βραζιλία, ενώ δεν πίστευα ότι ο Πατρίκ Βιεϊρα θα μπορούσε να αντέξει για περισσότερο από μία ώρα (αγωνίστηκε σε όλο το ματς).

Δεν είχα άγχος, ούτε καν στο πρώτο μέρος. Προσπαθώ να είμαι χαλαρός όταν είμαι στον πάγκο. Μερικές φορές χρειάζεται να επικοινωνείς με τους παίκτες, όμως η εμπειρία μου λέει πως όταν έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε και δεν την αξιοποιούμε, τότε διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο.

Άκουσα τον Τζένγκα να μιλάει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και έμοιαζε ότι ήθελε να έρθει εδώ για να νικήσει, όμως δεν τα κατάφερε", κατέληξε ο Μουρίνιο.













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ