ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επάνοδος με γκολάρα από Νεϊμάρ!

Brazil's Neymar celebrates after scoring his side's opening goal during the friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Brazil's Neymar celebrates after scoring his side's opening goal during the friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στις 25 Φεβρουαρίου και κατάφερε να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ με αντίπαλο την Κροατία. Απολαύστε το. (VIDEO)

Ονειρεμένη επάνοδος στην δράση για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος είχε μπει στα... πιτς από τις 25 Φεβρουαρίου μετά τον τραυματισμό του στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, μπήκε αλλαγή αντί του Φερναντίνιο στο ημίχρονο του φιλικού με την Κροατία στο "Άνφιλντ" και σκόραρε στο 69ο λεπτό.

Η φάση ξεκίνησε από τους Ουίλιαν και Κοουτίνιο. Αφού πήρε την μπάλα αριστερά λίγο έξω από την περιοχή ο Νεϊμάρ, άδειασε έναν αντίπαλό του και με το δεξί την έστειλε στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε με τρόπο εκκωφαντικό και δείχνει πεινασμένος για το Μουντιάλ και έτοιμος να ηγηθεί των "καριόκας".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ