ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε!

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε!

Ο Νεϊμάρ μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του β' μέρους στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κροατία αντί του Φερναντίνιο, επιστρέφοντας μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Νεϊμάρ πέρασε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του φιλικού αγώνα της Βραζιλίας με την Κροατία στο "Άνφιλντ", παίρνοντας τη θέση του Φερναντίνιο.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της "σελεσάο" είναι πλέον καλά στην υγεία του, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πλέον μπορεί να αγωνίζεται κανονικά, σκορπώντας χαμόγελα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Νεϊμάρ είχε χτυπήσει στις 25 Φεβρουαρίου στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του σε αγώνα με τη Μαρσέιγ και έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Εντέλει, 11 ημέρες πριν την έναρξή του, πάτησε και πάλι χορτάρι.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ηγηθεί της Βραζιλίας στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη και κάθε μέρα που περνάει, θα πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η αποθεραπεία του πήγε καλά και είναι πλέον έτοιμος για δράση!

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ