ΗΡΑΚΛΗΣ

Επαλέ: "Ήταν δύσκολη απόφαση"

Επαλέ: "Ήταν δύσκολη απόφαση"
Επαλέ

Θέμα ωρών και μόνο φαντάζει πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζοέλ Επαλέ στην ομάδα της Μπόχουμ

"Περιμένουμε τους Γερμανούς να δώσουν το ΟΚ για τη ρήτρα", δήλωσε ο Ζοέλ Επαλέ στην εφημερίδα Metrosport και πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα", αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα την ίδια ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος της Μπόχουμ επικοινώνησε με την ΠΑΕ Ηρακλής και το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει σταλεί και το επίσημο χαρτί που θα μιλάει για την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών και για τον τρόπο διευθέτησης των 680.000 ευρώ περίπου για τη ρήτρα.

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα αργά το απόγευμα η Μπόχουμ να ανακοινώσει την μεταγραφή του Ζοέλ Επαλέ με τον Καμερουνέζο να παραδέχεται: "Ήταν δύσκολη απόφαση. Θα μπορούσα να φύγω και το
καλοκαίρι, αλλά είχαμε βγει στο UEFA, η ομάδα πήγε καλά και για αυτό και έμεινα"
, αλλά όπως φάνηκε τελικά η εμπειρία της συμμετοχής του στην Μπουντεσλίγκα σε συνάρτηση με τα χρήματα που έχει να λαμβάνει, 400.000 ετησίως για κάθε ένα από τα τρία χρόνια της συνεργασίας του, τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ενδέχεται να υπάρξει σφήνα από την Φέγενόρντ όπως μεταφέρει η πλευρά του παίκτη.

Η ολλανδική ομάδα από το καλοκαίρι να φρόντισε από την πλευρά της να παρακολούθησε τον Επαλέ στα φιλικά παιχνίδια του Ηρακλή στην διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία έχοντας γνώση και για την ρήτρα που θα πρέπει να πληρώσει στον Ηρακλή και είναι διατεθειμένη να δώσει καλύτερο συμβόλαιο στον Καμερουνέζο.

Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες της Φέγενορντ είναι απεγνωσμένες αφού η μεταγραφή του Επαλέ στην Μπόχουν θεωρείται δεδομένη.

Όσο για τις δύο δόσεις των 20.000 ευρώ που οφείλονται στον Επαλέ από την ΠΑΕ Ηρακλής ο ίδιος εξηγεί: "Δεν ήταν λύση η προσφυγή", με τα παιδιά του να πάνε σε γαλλικό σχολείο στο Ντίσελντορφ. Οι διαδικασίες πάντως για να γίνει Έλληνας, δεν έχουν σταματήσει με τον ίδιο να περιμένει την υπογραφή από τη Νομαρχία.

Από την πλευρά του ο Γιόζεφ Μπουμπένκο συζήτησε ήδη με τον Ζοέλ Επαλέ για το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του με τον Καμερουνέζο να του επισήμανε από την πλευρά του ότι είναι ευκαιρία για τον ίδιο να φύγει μιας και η ηλικία του δεν θα του επιτρέψει αργότερα να κάνει το βήμα παραπάνω για την παρουσία σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Μπουντεσλίγκα.

Όσο για το πώς σκέφτεται την επόμενη μέρα της αποχώρησης του Επαλέ ο Μπουμπένκο τόνισε σχετικά πως: " Θα πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα".













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ