PREMIER LEAGUE

Ενθουσιασμένος και αποφασισμένος ο Μιλιβόγεβιτς για την Premier League

Ενθουσιασμένος και αποφασισμένος ο Μιλιβόγεβιτς για την Premier League

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας έκανε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Premier League και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του στη μάχη της παραμονής.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, φορώντας την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας. Ο Σέρβος κεντρικός μέσος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στην Premier League και τόνισε ακόμα πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους Λονδρέζους στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Κρίσταλ Πάλας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Premier League, που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και στο πρωτάθλημα", είπε ο διεθνής Σέρβος και συνέχισε για τον εαυτό του:

"Είμαι αμυντικός μέσος. Ένας παίκτης που προσπαθεί να δώσει ισορροπία στην ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δείξω την ποιότητά μου όσο πιο γρήγορα γίνεται"

Για το γεγονός ότι πέτυχε αρκετά γκολ φέτος, είπε πως "φέτος σκόραρα 6 γκολ σε 17 παιχνίδια. Είναι λίγο περίεργο για εμένα, αλλά είμαι ευχαριστημένος" και για τα παιχνίδια που έχει δώσει την τρέχουσα σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, απάντησε: " Στο πρωτάθλημα έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από ένα γιατί είχα μαζέψει κάρτες".

Για το τι γνωρίζει για το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, ανέφερε: "Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά ανυπομονώ να παίξω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι".

Για το αγγλικό πρωτάθλημα, είπε πως "έβλεπα αρκετά, αλλά τώρα τελευταία δεν παρακολουθούσα πολύ, γιατί δεν είχα αρκετό χρόνο. Ξέρω όμως πολλά για το πρωτάθλημα και τις ομάδες και νομίζω ότι αυτό είναι ένα αβαντάζ για εμένα", ενώ για το ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές χώρες, σχολίασε: "Θα με βοηθήσει αρκετά. Ελπίζω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και ελπίζω οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν".

Τέλος, για τους στόχους του αποκάλυψε: "Η προτεραιότητα μου είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και όπως είπα θα δώσω τον καλύτερό μου για την ομάδα για να την βοηθήσω να τα καταφέρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: "Είμαι ένας από εσάς!"
Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ