ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Έντερσον: "Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Αντσελότι να αναλάβει τη Βραζιλία"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπέτις
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπέτις © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Έντερσον υποστήριξε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας, αναφέροντας ότι μίλησε με τους παίκτες του Ιταλού τεχνικού στη Ρεάλ και συμπαίκτες του στη "σελεσάο", Κασεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο.

Η Βραζιλία αναζητά τον επόμενο προπονητή της, ύστερα από την αποχώρηση του Τίτε μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 του Κατάρ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο το όνομα του Κάρλο Αντσελότι συνδέθηκε με τη "σελεσάο", με το ESPN να αναφέρει πως ο προπονητής της Ρεάλ θα αναλάβει την εθνική ομάδα από τον Ιούλιο του 2023.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προχώρησε στη διάψευση του δημοσιεύματος.

Έναν μήνα αργότερα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, σημείωσε πως είναι πολύ πιθανό ο Ιταλός τεχνικός να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας.

"Μίλησα με τον Κασεμίρο, τον Βινίσιους και τον Μιλιτάο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κάρλο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Βραζιλίας.

Θα προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τη Ρεάλ για να μπορέσει να έρθει στη Βραζιλία όσο πιο γρήγορα γίνεται", είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε:

"Μου είπαν ότι είναι εξαιρετικός, αρέσει σε όλους, είναι νικητής. Θα δούμε στο εγγύς μέλλον αν ισχύει αυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ