ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε το σενάριο περί συμφωνίας με τον Αντσελότι

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας διέψευσε το σενάριο περί συμφωνίας με τον Αντσελότι
@2023 AP PHOTO/AP IMAGES

Λίγες μόλις ώρες μετά από την αποκάλυψη του ESPN πως ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας από τον Ιούλιο του 2023, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προχώρησε σε διάψευση μέσω ανακοίνωσης.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση προπονητή που θα διαδεχτεί τον Τίτε, έπειτα από την αποτυχία του να οδηγήσει την Σελεσάο στην κορυφή του κόσμου στο πρόσφατο Μουντιάλ, και μέχρι στιγμής αρκετά είναι τα μεγάλα ονόματα που έχουν συνδεθεί με την πεντάκις πρωταθλήτρια κόσμου.

Μεταξύ αυτών και ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό πολύπειρο προπονητή να βγαίνει μάλιστα σε πρώτο πλάνο το μεσημέρι της Παρασκευής (10/02) μετά από την αποκάλυψη της βραζιλιάνικης έκδοσης του ESPN πως αναλαμβάνει από τον Ιούλιο του 2023 την εθνική Βραζιλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο προπονητής της Ρεάλ ρωτήθηκε για αυτό το ρεπορτάζ και δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Αλ Χιλάλ, για να έρθει λίγες ώρες αργότερα μία ακόμα πιο ηχηρή διάψευση.

Αυτή ήρθε από την πλευρά της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, η οποία μέσω ανακοίνωσης χαρακτήρισε αβάσιμο το παραπάνω σενάριο που φέρνει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της.

"Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ενημερώνει ότι η είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Παρασκευή (10/02) ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας είναι αβάσιμη.

Ο πρόεδρος Εντνάλνο Ροντρίγκες επιμένει στις δηλώσεις που είχε κάνει την περαμένη Τετάρτη, μετά την κλήρωση των αγώνων για το Copa do Brasil.

Τότε, ο αξιωματούχος απέκλεισε εικασίες, λέγοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται με διαφάνεια και ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ