ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας, σύμφωνα με το ESPN

Ο Κάρλο Αντσελότι στον τελικό του Supercopa με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
Ο Κάρλο Αντσελότι στον τελικό του Supercopa με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα © 2023 HUSSEIN MALLA / AP IMAGES

Όπως μετέδωσε η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναλαμβάνει από τον Ιούλιο του 2023 την εθνική Βραζιλίας. Δεν το επιβεβαίωσε ο Ιταλός σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βραζιλιάνικου ESPN, η Σελεσάο βρήκε το πρόσωπο για την επόμενη μέρα στον πάγκο της. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ομοσπονδία της χώρας (CBF) έχει ήδη πάρει το "ναι" από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Το ESPN γράφει πως η συμφωνία δεν θα επισημοποιηθεί, καθώς ο Ιταλός προπονητής έχει ακόμη συμβόλαιο με τους μερένγκες έως το καλοκαίρι του 2024. Πάντως, το deal με την CBF θα μπει σε ισχύ τον Ιούλιο του 2023 και θα έχει διάρκεια μέχρι και τον Αύγουστο του 2026.

Πάντως, ο ίδιος ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου χωρίς να το επιβεβαιώνει: "Έχω συμβόλαιο έως το 2024. Δεν ξέρω τι μπορούν να πουν. Δεν έχω ακούσει".

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Βραζιλιάνοι παίκτες της Ρεάλ είναι ήδη ενήμεροι για την απόφαση του Αντσελότι. Θεωρούν πως θα χάσουν μεν τον προπονητή τους στο σύλλογο που αγωνίζονται, ωστόσο χαίρονται πως η εθνική τους ομάδα θα έχει έναν τεχνικό τέτοιου βεληνεκούς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ