ΠΑΟΚ

Ενσωματώνεται ο Μπιζέρα

Ενσωματώνεται ο Μπιζέρα
Κονσεισαο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το απόγευμα και η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας από την Κύπρο

Ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ από σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βάλει την ομάδα του σε ρυθμούς του νέου πρωταθλήματος της Superleague. Αυτό γιατί πολύ απλά την επόμενη εβδομάδα είναι η πρεμιέρα του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης τον ΟΦΗ.
Ο Σάντος λοιπόν έχει προγραμματίσει για σήμερα δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Εξετάσεις που θα δείξουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο καθένας τους μία εβδομάδα πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Σήμερα εξάλλου πρόκειται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα ο διεθνής Ουρουγουανός Τζόε Μπιζέρα. Όσο για αύριο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προγραμματίσει ρεπό και από την Δευτέρα η προετοιμασία θα μπει στην τελική της ευθεία.

Κατά την χθεσινή άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στις δηλώσεις του αναφερόμενος στο φιλικό με την Ομόνοια σε συνδυασμό με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος δήλωσε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά παρά το ότι είχε πολλή ζέστη και υγρασία. Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ. Θα είμαι όπως με θέλει ο ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά του ο Μάρκος Αντόνιο τόνισε: " Μπροστά μας έχουμε μερικές μέρες για να προετοιμαστούμε κι άλλο και πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ. Ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα στα φιλικά. Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα μπροστά μας για να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ διατηρώντας την αυτοσυγκέντρωσή μας".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ