ΠΑΟΚ

Μπιζέρα και επίσημα για 3 χρόνια

Μπιζέρα και επίσημα για 3 χρόνια
μπιζερα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή Ουρουγουανού Τζόε Έμερσον Μπιζέρα Μπαστός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή Ουρουγουανού Τζόε Έμερσον Μπιζέρα Μπαστός, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
Ο Μπιζέρα που ήρθε χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ο διεθνής Ουρουγουανός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Κι αν ο Μπιζέρα βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα αναμένεται να επιστρέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Κύπρο όπου χθες το βράδυ έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Φερνάντο Σάντος μάλιστα έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά την λήξη της συνάντησης. « Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό ματς παρά την αφόρητη ζέστη», με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague να επισήμανε ότι: «Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε έτοιμοι αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Περιμένω πολλά ακόμη από όλη την ομάδα».

Σε ερώτηση για τον Πάμπλο Γκαρσία τον οποίο ο Σάντος χρησιμοποίησε στο χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο δήλωσε: « Δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω από ένα ημίχρονο. Θέλει παιχνίδια για να βρει το ρυθμό του και να αποδώσει αυτά που πραγματικά μπορεί», για να καταλήξει: « Ξέρουμε όμως τι μπορεί να προσφέρει ένας παίκτης του δικού του επιπέδου στον ΠΑΟΚ».

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί ένα μέλος από κάθε σύνδεσμο φίλων της ομάδας για την καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων φιλάθλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (25/08) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Φιλικό με την Παρτιζάν

Διεθνές φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Σερβίας το 2008 Παρτιζάν Βελιγραδίου θα δώσει ο ΠΑΟΚ στις 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1945 και έχει κατακτήσει 20 φορές το πρωτάθλημα της χώρας και 10 φορές το κύπελλο. Το 1966 ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών χάνοντας στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.

Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, με 791 αγώνες, ενώ ο Στγέπαν Μπόμπεκ, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 425 γκολ.

Τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου έχει φορέσει για έξι χρόνια (1998-2004) ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Σε προηγούμενο φιλικό παιχνίδι που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 17 Οκτωβρίου 2000, και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 3-1.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ