ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πρόκριση"

"Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πρόκριση"
Πανιώνιος, κόσμος, φίλαθλοι INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος με ανακοίνωση κάλεσμα καλεί τον κόσμο των "κυανέρυθρων" να ντυθούν στα χρώματα της ομάδας την Πέμπτη και να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη για πρόκριση.

Η πρόκριση επί της Μακάμπι την Πέμπτη θα έρθει αν όλοι στο σύλλογο ενώσουν τις δυνάμεις τους. Για αυτό και οι "κυανέρυθροι" με ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μέχρι τέλους.

Μάλιστα υπάρχουν και οδηγίες για την είσοδο στο γήπεδο ενώ το κάλεσμα θέλει όλους τους φίλους του Πανιωνίου να ντυθούν στα "κυανέρυθρα". Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι, επισημαίνει τα εξής:

"Οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα ανοίξουν την Πέμπτη δύο ώρες πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συστήνει στον κόσμο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριό του, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια.

Την Πέμπτη ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει και στην επίτευξη του στόχου της. Προστατεύουμε την έδρα μας, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόριτσα, όπου κόσμος και ΠΑΕ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την άψογη διοργάνωση της αναμέτρησης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, με την φωνή μας και τα «κυανέρυθρα» χρώματά μας και μόνο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ