ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση και υπογραφές των διακανονισμών στον Παναθηναϊκό

Ενημέρωση και υπογραφές των διακανονισμών στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης υπήρξε ενημέρωση στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την υπογραφή των σχετικών διακανονισμών για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Ξεκίνησε από την Τρίτη το μεσημέρι η διαδικασία της ενημέρωσης και της υπογραφής των σχετικών διακανονισμών των παικτών του Παναθηναϊκού με στόχο την εξασφάλιση της αδειοδότησης από πλευράς της ΟΥΕΦΑ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του στην πράσινη ΠΑΕ εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ενημερώνοντας τους σχετικά και θέλοντας να δουν ποιοι θα συμφωνήσουν και ποιοι θα προβάλουν αντιρρήσεις έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Την Τρίτη το μεσημέρι τώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν σχετικός πως η όλη διαδικασία με τις υπογραφές των σχετικών διακανονισμών θα ξεκινήσει με κάθε έναν εξ αυτών να μεταβαίνει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Σκοπός είναι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Παναθηναϊκός να έχει όλες τις υπογραφές που χρειάζεται και να ξεπεράσει τους όποιους σκοπέλους βρει μπροστά του.

Ο μεγαλύτερος ακούει στο όνομα του Κουίνσι με τον Γκανέζο να ζητάει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του για να υπογράψει. Από την πράσινη ΠΑΕ υποστηρίζουν όμως ότι δεν θα υπάρξει σχετικό πρόβλημα ούτε με τον Κουίνσι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ