ΑΕΚ

Ενδιαφέρον για Μορέτο

Ενδιαφέρον για Μορέτο
Μορέτο

Στην ΑΕΚ καταλήγει ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα Μορέτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Πορτογαλικού Τύπου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Maisfutebol", η "Ένωση" βρίσκεται πολύ κοντά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην απόκτηση του 29χρονου πορτιέρο από τους "Αετούς" της Λισαβώνας. Και δεν πρέπει να απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού ο Μορέτο είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ και πριν από ενάμισι μήνα.
Εμμονές

Ο τεχνικός της Μπενφίκα Φερνάντο Σάντος δεν δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, παρότι ο Μορέτο είχε θέση βασικού πριν την άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού στην Μπενφίκα. Μάλιστα αντιδιαστολή με δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και σχόλια ανθρώπων που ασχολούνται με τον πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, σύμφωνα με τα οποία βασικός τερματοφύλακας στους Αετούς της Λισσαβόνας θα έπρεπε να είναι ο Μορέτο κι όχι ο Κιμ, ο γνωστός για τις εμμονές (και τα αγαπημένα παιδιά του) Φερνάντο Σάντος αγνοούσε επιδεικτικά τον Βραζιλιάνο.

Η πρώτη εικόνα

Η ΑΕΚ είχε εκφράσει μετά το πρόσφατο φιλικό στη Νέα Υόρκη με αντίπαλο την Μπενφίκα τον περασμένο Μαϊο, το ενδιαφέρον της για τον έμπειρο τερματοφύλακα, ωστόσο οι συζητήσεις για απόκτηση του είχαν διακοπεί, αφού οι πιθανότητες παραμονής του Σορεντίνο στην ΑΕΚ ήταν πολύ περισσότερες από ότι τώρα. Και αυτό διότι δεν είχαν εκφράσει ενδιαφέρον Ισπανικοί σύλλογοι, αλλά και γιατί οι ιταλικές ομάδες δεν φαίνονταν διατεθειμένες ή ικανές να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Άλλωστε τότε ο Σόρε μιλούσε μόνο για επιστροφή στην πατρίδα και δεν εξέταζε το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Φαίνεται όμως ότι γυναίκα του ήθελε μόνο να τον δει να φεύγει από την Ελλάδα και τίποτε άλλο. Ο λόγοι μπορούν να ερμηνευθούν διαφορετικά από τον καθένα όταν ουδείς γνωρίζει την πραγματική αιτία…

Συμφέρει οικονομικά

Το οικονομικό κομμάτι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού η αξία του Μορέτο κοστολογείται περίπου στις 300-400.000 ευρώ ενώ η ΑΕΚ θα καρπωθεί αρκετά χρήματα από τον Σορεντίνο, είτε ως προκαταβολή αν τον παραχωρήσει δανεικό (με οψιόν αγοράς για την Ουέλβα) είτε παραχωρώντας από τώρα με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Μορέτο είναι δεν είναι πάντως η μοναδική περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζεται, καθώς υπάρχει και αυτή του Μιχάλη Σηφάκη. Ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Και τα δύο θέματα πάντως θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο ως τη Δευτέρα.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ