ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εναλλακτική λύση ο Ριέρα

Εναλλακτική λύση ο Ριέρα
Ο Ριέρα παλεύει για τη μπάλα INTIME SPORTS

Δημοσιεύματα από την Τουρκία επιμένουν ότι η Γαλατάσαραϊ κρατάει σε περίοπτη θέση της λίστας της το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα. Διαβάστε τι αναφέρουν οι πηγές του Sport24.gr από την Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα φημολογείται ότι η Γαλατά έχει ως πρώτο στόχο για την επίθεση της τον Ποντόλσκι κι οι υπόλοποι παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα αποτελούν εναλλακτικές λύσεις. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Μπεναγιουν, τον Ελίας και φυσικά τον Ριέρα του Ολυμπιακού.

Λέγεται, όμως, ότι ο Ελία οδεύει προς τη Γιουβέντους (έκλεισε τελικά αργά το βράδυ της Δευτέρας, με τους Ιταλούς να δίνουν 9.000.000 ευρώ στο Αμβούργο συν μπόνους) κι ο Μπεναγιούν βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ, οπότε δεν αποκλείεται ο Ριέρα να είναι τελικά ο "εκλεκτός".

Δημοσίευμα ανέφερε ότι η Γαλατασάραϊ έχει ήδη συζητήσει με τον Ολυμπιακό. Αρχικά υπήρχε πολύ καλό κλίμα, αλλά πλέον η υπόθεση έχει "παγώσει" λόγω των χρημάτων που αξιώνουν οι δύο πλευρές. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες ζητούν 5 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ οι απολαβές του παίκτη ανέρχονται στα 3 εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ