ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν αναμονή της ποινής της UEFA στον Παναθηναϊκό

Εν αναμονή της ποινής της UEFA στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι εκθέσεις των αρμοδίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα θα επιφέρουν υψηλό πρόστιμο στην ΠΑΕ, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος της τιμωρίας της έδρας. Επίσημα, τέλος ο Σπυρόπουλος.

Πέραν των εσωτερικών ζητημάτων που προέκυψαν από την εισβολή λίγων θεατών στον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαΐδης", μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Γκαμπάλα στα play off του Europa League, υφίσταται η επικείμενη ποινή που θα επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Ο παρατηρητής του αγώνα έχει καταγράψει τα πάντα στην έκθεση του, όπως άλλωστε συνηθίζεται με τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και δύο είναι οι παρατηρήσεις του, που προκαλούν ανησυχία.

Η πρώτη σχετίζεται με το πανό που αναρτήθηκε και αφορά προσωπικά τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος συνδέθηκε με "στημένα παιχνίδια, διαφθορά, μαύρο χρήμα και ναρκωτικά". Εξυπακούεται πως η σύνδεση του προέδρου της UEFA με τέτοια φαινόμενα δεν τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης...

Εν αναμονή της ποινής της UEFA στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η δεύτερη έχει να κάνει με την εισβολή θεατών στον αγωνιστικό χώρο και την προσέγγιση των παικτών του Παναθηναϊκού. Η UEFA είναι αυστηρή με τις εισβολές και την αδυναμία αντιμετώπισης τους από τη γηπεδούχο ομάδα και συνήθως, τις τιμωρεί αυστηρά. Τουλάχιστον, δεν τέθηκε θέμα ασφαλείας των φιλοξενούμενων ή της διαιτητικής τετράδας.

Επιπλέον, στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί το άναμμα πυρσών, η ρίψη αντικειμένων, η χρήση λέιζερ και ορισμένα υβριστικά συνθήματα. Πταίσματα μεν, που επιβαρύνουν το κατηγορητήριο δε.

Παρασκηνιακώς, το κλίμα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι το καλύτερο στην UEFA, μετά την προσφυγή του στο CAS. Αν και οι δύο υποθέσεις δεν έχουν καμία σχέση, εντούτοις η αντιμετώπιση ενδέχεται να είναι πιο σκληρή λόγω της καταγεγραμμένης διαφοροποίησης της ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκού έχουν επίγνωση της κατάστασης και περιμένουν την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή. Η επιβολή υψηλού προστίμου θεωρείται δεδομένη, ενώ, υπάρχει κίνδυνος να επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Το επίσημο τέλος με τον Σπυρόπουλο

Την Τρίτη (1/9) έγινε γνωστή η αποδέσμευση του Τάκη Σπυρόπουλου από τον Παναθηναϊκό και την επόμενη (2/9), εκδόθηκε η ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ