ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμπόδιο η αναβολή ενόψει Europa League

Εμπόδιο η αναβολή ενόψει Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα για τον Μπέντο η αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει μέχρι το ματς με την Γιουνγκ Μπόις (24/11) χωρίς να έχει προηγουμένως επίσημο παιχνίδι στα πόδια του.

Μπορεί η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων εξαιτίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 να ευθύνεται για την λειψανδρία στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όμως οι εγχώριες εξελίξεις προβληματίζουν ακόμη περισσότερο τον Πάουλο Μπέντο και τους συνεργάτες του.

Το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται κανονικά αυτές τις μέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και παρά την απουσία 12 διεθνών από την πρώτη ομάδα, ο Πάουλο Μπέντο με το επιτελείο του δουλεύουν με τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους.

Έχοντας αποκτήσει ένα προβάδισμα 7 βαθμών στην κορυφή της Super League, ο Ολυμπιακός μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να δώσει βάρος στην ευρωπαϊκή μάχη για πρόκριση από τον 2ο όμιλο του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φροντίσει να απλοποιήσουν την κατάσταση, αφού μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές στην διοργάνωση ουσιαστικά τους αρκεί μια ισοπαλία με την Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο, για να πάρουν το εισιτήριο της φάσης των "32".

Το ματς με τους Ελβετούς στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου (22:05) και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό μέτωπο, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν να πάνε στην αναμέτρηση χωρίς προηγουμένως να έχουν επίσημο 90λεπτο στα πόδια τους.

Αν πράγματι το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινήσει και πάλι το τριήμερο 26 - 28 Νοεμβρίου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις έχοντας ως σημείο αναφοράς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από τις... 6 Νοέμβρη.

Μια τέτοια εξέλιξη σαφώς και δεν χαροποιεί τον Πάουλο Μπέντο, που θα πρέπει να βρει τρόπους να κρατήσει τους παίκτες του σε πνευματική εγρήγορση αλλά και έναν -έστω υποτυπώδη- αγωνιστικό ρυθμό.

Περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών αλλά και τις οριστικές αποφάσεις που αφορούν την αναβολή του πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει παρά να κάνει υπομονή αλλά και να καταστρώνει τις επόμενες κινήσεις του για παν ενδεχόμενο.

Πάντως μετά και την προπόνηση της Παρασκευής (11/11), ο Πάουλο Μπέντο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το Σαββατοκύριακο και τους ζήτησε να επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Δευτέρα (14/11).

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρευνα για δημοσιεύματα αναφορικά με το εξοχικό του Γιώργου Μπίκα
Αττίλιο, ακόμα ηχεί η τρομπέτα σου...
Ο Καμπιάσο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού
Ο Μποτία για την υπόθεση Μπίκα και τη διακοπή
Με το μυαλό στους διεθνείς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ