ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Το Παρίσι είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, συνεχίζω στην Παρί για να κερδίσω τίτλους"

Εμπαπέ: "Το Παρίσι είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, συνεχίζω στην Παρί για να κερδίσω τίτλους"
PRINT SCREEN

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Παρί, ο Κιλιάν Εμπαπέ πόζαρε με μία φανέλα με το όνομά του και το "2025" στην πλάτη πριν την έναρξη του ματς με την Μετς στο "Παρκ Ντε Πρενς" και υποσχέθηκε τίτλους στους οπαδούς της.

Η Παρί ήταν η θριαμβεύτρια στο μπρα ντε φερ με την Ρεάλ αναφορικά με το ποια θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του Κιλιάν Εμπαπέ τη νέα σεζόν και λίγο μετά την οριστικοποίηση του νέου deal του με τους Παριζιάνους μέχρι το 2025 έναντι ενός αμύθητου ποσού, ο Γάλλος φορ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των Παριζιάνων.

Αυτό το έκανε από τον αγωνιστικό χώρο του "Παρκ Ντε Πρενς" το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με την Μετς, με τον Εμπαπέ να ποζάρει με φανέλα με το όνομά του και το νούμερο "2025" στην πλάτη και να δηλώνει στο εκστασιασμένο κοινό της ομάδας του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την περιπέτεια εδώ, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι χαρούμενος που μένω στο Παρίσι, την πόλη μου. Ελπίζω πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει μαζί σας, να κατακτούμε τίτλους μαζί.

Εδώ είναι η πόλη μου και το σπίτι μου. Θα συνεχίσω για να κερδίζουμε τίτλους μαζί. Πάντα έλεγα πως το Παρίσι είναι το σπίτι μου", δήλωσε ο Εμπαπέ, με τον ισχυρό άνδρα της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, να τον συνοδεύει στο γήπεδο και να δηλώνει:

"Είμαι χαρούμενος που σας δίνω υπέροχα νέα: ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2025 στην Παρί".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ