ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η Παρί απειλεί με απολύσεις υπαλλήλων αν δεν πωληθεί ο Γάλλος σταρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Η Παρί ενημέρωσε τον Κιλιάν Εμπαπέ ότι θα προβεί σε περικοπές στο αθλητικό τμήμα αν δεν πωληθεί άμεσα κι έτσι θα προχωρήσει σε απολύσεις υπαλλήλων.

Οι εκατέρωθεν βολές μεταξύ Κιλιάν Εμπαπέ και Παρί συνεχίζονται μέχρι μία από τις δύο πλευρές να κάνει πίσω. Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τον Νασέρ αλ Κελαϊφί ότι έχει σκοπό να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και λίγο αργότερα διέρρευσε στα ΜΜΕ της χώρας μία ενημέρωση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η Παρί είχε γνωστοποιήσει προ ημερών στον 24χρονο διεθνή ότι σε περίπτωση που παραμείνει στον σύλλογο και δεν αποχωρήσει με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ ο σύλλογος θα προβεί σε αλλαγές στο οικονομικό πλάνο του και σε μεγάλες περικοπές μπάτζετ.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι μεταξύ των αλλαγών αυτών είναι και οι απολύσεις υπαλλήλων του συλλόγου, όχι απαραίτητα ακριβοπληρωμένων στελεχών, ποδοσφαιριστών ή προπονητών.

Ένα άλλο μέτρο είναι να στηριχθεί ο σύλλογος ακόμα περισσότερο από παίκτες ακαδημιών, με συνέπεια να αποδεσμεύσει αρκετούς νυν επαγγελματίες.

Τέλος, στην επιστολή που απεστάλη στις 4 Αυγούστου προς τον Εμπαπέ, αναφέρεται ότι αν ο παίκτης δεν πωληθεί και παραμείνει στο ρόστερ "θα τεθούν σε αμφισβήτηση όσα έχουν χτιστεί στον σύλλογο".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ