ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ διεμήνυσε στον Κελαϊφί ότι θέλει να μείνει αυτό το καλοκαίρι

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Συνάντηση είχαν ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί κατά την οποία ο Γάλλος επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό το καλοκαίρι.

Το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ είχε ακόμα ένα επεισόδιο με τον Γάλλο σούπερ σταρ να μη φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει τη στάση του.

Ο 24χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τους δύο άνδρες να συζητούν για το μέλλον του.

Ο Εμπαπέ ήταν κάθετος στη συζήτηση, σύμφωνα με την "Parisien", τονίζοντας ότι δε θέλει να φύγει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι θέλοντας να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

"Το να παραμείνω στην Παρί είναι η μοναδική μου επιλογή αυτή τη στιγμή" φέρεται να είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Φυσικά, αυτό δεν ήταν κάτι που άρεσε στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί γιατί πολύ απλά το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και η Παρί θα χάσει έναν από τους σούπερ σταρ της δίχως να βγάλει ευρώ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ που ζούμε τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρουμε πότε και εάν θα ολοκληρωθεί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ