ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζει σούπερ πρόταση για να δωρίσει τον Γάλλο στην Αλ Χιλάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Λιόν σε αγώνα της Ligue 1 | 2 Απριλίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Λιόν σε αγώνα της Ligue 1 | 2 Απριλίου 2023 @2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Παρί στρίμωξε στα σχοινιά τον Κιλιάν Εμπαπέ με την απόφασή της να τον "κόψει" από το καλοκαιρινό τουρ στην Ιαπωνία και η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας επιχειρεί να επωφεληθεί της κατάστασης, κάνοντας πρόταση για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.

Εδώ και πέντε χρόνια ο Κιλιάν Εμπαπέ κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της Παρί με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον μία από τις πιο εμβληματικές και ισχυρές φυσιογνωμίες στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο η επιθυμία του να μετακομίσει στην Ρέαλ έχει "πληγώσει" σε σημαντικό βαθμό τους Παριζιάνους.

Θεωρώντας μάλιστα πως έχει ήδη συμφωνήσει μυστικά με τους Μαδριλένους, θέλησαν να του στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα περί των προθέσεών τους για τη φετινή σεζόν, με τη διοίκηση να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για φιλικά προετοιμασίας το ερχόμενο 10ήμερο και να τον απειλεί ουσιαστικά με... πάγκο αν δεν φέρει πρόταση.

Φυσικά, το μπρα ντε φερ μεταξύ των πρωταθλητών Γαλλίας και του 24χρονου σούπερ σταρ έχει κάνει αρκετές ομάδες -πλην Ρεάλ- να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του και σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ, στο κόλπο της απόκτησής του θέλουν να μπουν οι Σαουδάραβες.

Για την ακρίβεια η κυβέρνηση της χώρας, με τον δημοσιογράφο Σάντι Άουνα να αποκαλύπτει πως η απώλεια του Μέσι τούς πείσμωσε και θέλουν να κάνουν ρελάνς με τον "πολύ" Εμπαπέ, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο ώστε να τον κάνουν δώρο στην Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Φάμπρις Χόκινς, η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να προσφέρει το ιλλιγιώδες ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ στον Εμπαπέ για διετές συμβόλαιο και 200 εκατομμύρια στην Παρί για να συναινέσει στην μετακίνησή του.

Από την πλευρά του παίκτη πάντως, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η πόρτα του είναι κλειστή για προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και πως είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί που λήγει το 2024 για να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το 2024.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ