ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να του κάνουν πρόταση ακόμα και για μονοετές συμβόλαιο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Η απόφαση της Παρί να αφήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ εκτός του καλοκαιρινού τουρ στην Ιαπωνία δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεσή της να τον πουλήσει, με ομάδες από την Σαουδική Αραβία να εμφανίζονται διατεθειμένες να τον κάνουν δικό της έστω και για έναν χρόνο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί (λήγει το 2024) αλλά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και κατόπιν να φύγει ως ελεύθερος και το γεγονός αυτό τον έκανε... persona non grata στους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.

Το ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών βαδίζουν μάλιστα σε τεντωμένο σχοινί, έγινε αντιληπτό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το βράδυ της Παρασκευής, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να τον "κόβουν" από την αποστολή που θα πετάξει το Σάββατο (22/7) στην Ιαπωνία για να πάρει μέρος σε φιλικά προετοιμασίας και να του στέλνει μήνυμα πως "είτε ανανεώνεις είτε σε πουλάμε".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η απόφαση αυτή είχε να κάνει με την άποψη των ανθρώπων της Παρί πως ο Εμπαπέ τους έχει προδώσει, έχοντας συμφωνήσει ήδη με την Ρεάλ για να υπογράψει ως ελεύθερος το 2024, με ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών να βάζουν πλέον στο παιχνίδι της απόκτησής του και άλλους "παίκτες".

Αυτοί προέρχονται από την πανίσχυρη οικονομικά Σαουδική Αραβία, με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, να αποκαλύπτει πως αρκετοί σύλλογοι της χώρας θέλουν να επωφεληθούν από αυτό το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Παρί-Εμπαπέ και να τον κάνουν δικό τους, καταθέτοντας πρόταση ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Παρί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με δεδομένο πως θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να μη χάσει έναν παίκτη για τον οποίο ξόδεψε 180 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον 24χρονο Γάλλο σούπερ σταρ από την πλευρά του να εμφανίζεται κάθετα αντίθετος στην προοπτική να μετακομίσει σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας έστω και για έναν χρόνο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ