ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ για το μέλλον του: "Αν ήξερα τι θέλω να κάνω, γιατί να το καθυστερώ;"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει στον αγώνα της Παρί με την Ντόρτμουντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει στον αγώνα της Παρί με την Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του άφησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Η Παρί κατέκτησε το Trophée des Champions επικρατώντας με 2-0 της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς" και στο φινάλε του αγώνα οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ για το "τι μέλλει γενέσθαι" τους επόμενους μήνες.

Ο σταρ των Παριζιάνων, που πέρυσι φαινόταν φευγάτος από το Παρίσι, αποφάσισε τελικά να ανανεώσει, υπογράφοντας ωστόσο για έναν χρόνο κι όχι δύο, όπως επιθυμούσε ο σύλλογος.

Το συμβόλαιο του 25χρονου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του.

"Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, όποια κι αν ήταν η απόφασή μου, καταφέραμε να προστατεύσουμε όλες τις πλευρές και να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το 2022 δεν ήξερα τι θα κάνω μέχρι τον Μάιο. Τώρα αν ήξερα τι θέλω να κάνω, γιατί να το καθυστερώ; Δεν θα είχε νόημα", είπε ο Γάλλος σταρ.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πρόσφατα δημοσίευμα της Parisien, η Λίβερπουλ κι η Ρεάλ πρόκειται να διεκδικήσουν την υπογραφή του.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Reds είναι σοβαρός υποψήφιος, ενώ κι οι "μερένγκες" φυσικά παραμένουν το φαβορί.

Βέβαια, η Ρεάλ έχει αποτύχει να τον ντύσει στα λευκά σε προηγούμενες περιπτώσεις και πλέον θέλει να ακολουθήσει μία διαφορετική τακτική, δίνοντάς του deadline να αποφασίσει μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ