ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ μεταγραφές: Κάνει νέα προσπάθεια για τον Εμπαπέ και τού δίνει deadline

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic, η Ρεάλ πρόκειται να κάνει νέα απόπειρα για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο έχει αναπροσαρμόσει την τακτική της.

Από την 1η Ιανουαρίου το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί μπαίνει στην τελική του ευθεία. Κάτι που σημαίνει πως είναι ελεύθερος να υπογράψει, όπου θέλει με ορίζοντα τον καλοκαίρι. Επομένως, ένα νέο "σίριαλ" με πρωταγωνιστή τον Γάλλο σούπερ σταρ βρίσκεται στα... σκαριά.

Σύμφωνα με το Athletic, η Ρεάλ πρόκειται να κάνει νέα προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μερένγκες έχουν δώσει deadline στον Γάλλο.

Με λίγα λόγια, τού έχουν καταστήσει σαφές πως θα πρέπει να έχει αποφασίσει, εάν θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ ή όχι, μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.

Ο λόγος είναι πως στην Ρεάλ δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του καλοκαιριού του 2022, όταν περίμεναν ότι θα τον αποκτήσουν και τελικά ο Εμπαπέ υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με την Παρί.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ