ΜΟΝΑΚΟ

Τέλος ο Πογκμπά από τη Μονακό

(AP Photo/Daniel Cole)

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του Πολ Πογκμπά με τη Μονακό, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό τους, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του Γάλλου μέσου στη δράση.

Παρελθόν από τη Μονακό αποτελεί και επίσημα ο Πολ Πογκμπά, με τον σύλλογο του Πριγκιπάτου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον 33χρονο Γάλλο μέσο.

Ο Πογκμπά είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2025 συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, επιχειρώντας μέσω της Μονακό να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, έπειτα από τη μακρά αγωνιστική απουσία του και την τιμωρία του για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ.

Η επιστροφή του στα γήπεδα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Ο Πογκμπά αγωνίστηκε σε μόλις έξι επίσημα παιχνίδια, συγκεντρώνοντας συνολικά 115 λεπτά συμμετοχής, καθώς τα διαδοχικά προβλήματα φυσικής κατάστασης δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει σταθερό ρυθμό και τον άφηναν εκτός λόγω τραυματισμών.

Τελικά, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τη Μονακό να ευχαριστεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 για την παρουσία και τον επαγγελματισμό του και να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ