ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί, για εποικοδομητικές συζητήσεις κάνει λόγο η ομάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Λιόν σε αγώνα της Ligue 1 | 2 Απριλίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Λιόν σε αγώνα της Ligue 1 | 2 Απριλίου 2023 @2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα με την Παρί να ανακοινώνει ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξαν εποικοδομητικές συζητήσεις.

Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα από την Ισπανία και τη Γαλλία που ήθελαν τον Κιλιάν Εμπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν αρχίσει νέο κύκλο επαφών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η Παρί ενημέρωσε το πρωί της Κυριακής (13/8) ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Παριζιάνοι είχαν στείλει τον Εμπαπέ να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα από τις 21 Ιουλίου, ενώ έμεινε εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της Ligue 1.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η ενημέρωση που έδωσε η Παρί αναφέρει ότι υπήρξαν εποικοδομητικές και θετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από το ματς με τη Λοριάν.

"Μετά από πολύ εποικοδομητικές και θετικές συζητήσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Εμπαπέ πριν από τον αγώνα με την Λοριάν, ο παίκτης επανήλθε στην πρώτη ομάδα προπόνησης σήμερα το πρωί", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το "RMC" ισχυρίζεται πως στόχος της διοίκησης της Παρί είναι να καταφέρει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έστω και κατά ένα χρόνο για να μπορέσει να τον πουλήσει και όχι να τον χάσει ως ελεύθερο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ