ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Σενάρια για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Παρί για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ @ 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Παρί για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η πίεση που ασκεί η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ για να ανανεώσει τη συνεργασία τους είναι τεράστια και δημοσιεύματα από τη Γαλλία και την Ισπανία έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα που ξέραμε.

Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα ήταν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε αποφασίσει να φύγει από το Παρίσι αφού πρώτα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, δηλαδή στο τέλος του χρόνου.

Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε ως το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της αλλά από την επόμενη περίοδο.

Ξανά στο τραπέζι η ανανέωση του συμβολαίου του

Αυτά ξέραμε μέχρι τώρα και δημοσιεύματα από τη Γαλλία και την Ισπανία έρχονται να τα ανατρέψουν. Σύμφωνα με αυτά ο Εμπαπέ θα κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Παρί για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Εμπαπέ στο Παρίσι και αυτό μεταφράζεται σε ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά.

Αν αυτό θα καταφέρει να αλλάξει τις σκέψεις του Εμπαπέ και τον κάνει να παραμείνει στην Παρί θα το δούμε το προσεχές διάστημα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ